Låg fraktkostnad inom Sverige 59:-

 

 

 

 

 

 

 

Satake

Ända sedan samurajsvärdens tid har de vassaste knivarna kommit från Japan.

I Satakes sortiment finns flera knivserier samt skalare, tekannor, våtstenar m.m.

Varumärket Satake introducerades i Sverige 1998 och har blivit en favorit i många hem, men är också en stor favorit hos flera proffesionella kockar, till exempel Årets kock-jurymedlemmen Håkan Thörnström från Thörnströms Kök.

Knivar från Satake är som en dröm att jobba med och är väldigt lätta att underhålla.

Serien Houcho (Kniv på Japanska) som trots sitt låga pris och diskreta design är en kniv som har en rakbladsvass egg, är fjäderlätt och överlever i generationer om man sköter om dem.

Den lite dyrare serien Professional har en perfekt balans, en stridsvagns tålighet, ett klassiskt skaft av Pakkaträ och lång livslängd på skärpan! 

Det senaste tillskottet i familjen Satake är Kuro. En serie knivar med extrem attityd och hårt stål. Den hammarbankade bladsidan slutar i vacker Damaskus vid skäreggens början gör inte bara dessa knivar vackra och råa. Den ojämna ytan motverkar nämligen till stor del vakuum mellan råvara och blad vilket gör att kniven glider lätt igenom allt. Kärnstålet är VG-10 och går att slipa väldigt tunt vilket gör att kniven tar en rakbladsvass skäregg som håller länge!

Houcho - Fantastiska knivar för en billig slant. En storfavorit!             

Novac-knivarna för den som gillar maximalt skydd mot grönsaker som suger fast mot bladet.

Kuro - Kvalitet och attityd kombinerat! En värsting helt enkelt!

Professional - Vill du jobba med grym balans, känsla och prestanda? Här har du serien för dig!

I Satakes sortiment finns det mesta man kan önska sig! Även köksartiklar som vitlökspress, gjutjärnsgrytor, skalare, strimlare med mera.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen