Fri frakt på beställningar över 500 kr 

OM OSS PÅ PILAGÅRDEN

Vårt företag startade 1993 av  Jan Pierd med försäljning av ljuskällor till Hotell och Restauranger samt företag.

Jan Pierd som varit företagare sedan 17 års ålder. Börja som entreprenör åt Lidingö Stad 1964, fortsatte i Dalarna som krögare i 13 år vidare grundare av de som nu heter Glitter som nu mer ägs av Bergendahlsgruppen.

År 2000 flyttade företaget till Sala. 2005 förvärvar Jans fru Gerd Pierd aktier i bolaget och träder in som kamrer i bolaget 2008. Gerd som har en gedigen utbildning inom handel har arbetat 40 år inom ICA.

Företagsfakta

Pilagården Konsult AB

Org. nr: 556868-7825

Pallasvägen 20 / Kontor /

828 34 Edsbyn

Telefon: 070-518 01 32

[email protected]

Trygg E-handlare

Pilagården är trygg e-handlare.

VAT SE556868782501 Godkänd för F-skatt

Bankgiro nr: 337-6498

Hos Pilagården är det alltid tryggt och enkelt att handla. Vi erbjuder snabba leveranser till ett fast pris och flera olika sätt att betala. Vårt sortiment uppdateras löpande och präglas av kända varumärken med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser. Det är lätt att förstå produkternas utseende och egenskaper med hjälp av våra illustrativa bilder och förklarande texter. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår butik. Varje besök i vår butik ska upplevas som positivt och varje köp ska skapa en känsla av lycka. Varje kund ska känna sig nöjd med sina köp och alla de produkter man beställer. Om du som kund skulle upptäcka missar eller sakfel, om bilder eller fakta saknas, eller om du bara vill komma med idéer som skulle göra vår butik ännu bättre, skicka då ett mail till vår kundservice och beskriv det du har kommit på. Det kan löna sig!

I vår butik står alltid kunden i centrum och vi gör allt vi kan för att kunden ska känna sig nöjd med sitt köp hos oss. Om något ändå blir fel så lovar vi att anstränga oss lite extra för att rätta till det. För att göra denna process så snabb och smidig som möjligt, rekommenderar vi i första hand att ni börjar med att skicka oss ett mail. Ni kan också ringa till vår kundservice där ni  möts av vår personal. I båda fallen är det viktigt att ni uppger namn, telefonnummer där vi kan nå er både dag- och kvällstid, eventuellt ordernummer samt beskriver vad som blivit fel. Vi är flera personer på Pilagården som ständigt bevakar både mail och telefon.

Välkommen till oss som kund.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen