Fri frakt på beställningar över 500 kr 

OBH NORDICA

Att ta fram innovativa produkter, med smarta lösningar, har blivit ett kännetecken för oss. Miljoner konsumenter har genom våra produkter upptäckt OBH Nordica. Vi är tacksamma för att nu ha en marknadsledande position i Norden och kommer att göra vårt yttersta för att fortsätta erbjuda nordiska och internationella hushåll nya, spännande produkter med snygg design.

OBH Nordica är ett nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. År 2002 slogs svenska Nordica, som grundades 1959, ihop med danska OBH och blev OBH Nordica. I dag har vi nationella bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt bedriver också verksamhet i Kina.

Sedan 2015 ingår OBH Nordica i Groupe SEB, ett världsledande företag inom hushållsproduktsbranschen med över 26,000 anställda i 150 länder. Groupe SEB har sitt huvudkontor i Frankrike och har anor sedan 1857. 

OBH Nordicas omsättning uppgår till ca 750 miljoner kr och vi har totalt ca 150 anställda, varav drygt en tredjedel arbetar utifrån vårt huvudkontor i Sundbyberg utanför Stockholm.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen