Låg fraktkostnad inom Sverige 59:-

MARKSLÖJD

Vi är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag och finns representerade i en mängd olika länder över hela världen.

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet.

Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun. Huvudkontor och centrallager finns fortfarande kvar i hjärtat av det så kallade ”Textilriket” medan merparten av produktionen sker i Fjärran Östern.

Vår mission är att göra världen till en ljusare plats och vi använder oss av varumärkena ”Markslöjd” och”LampGustaf” för att uppnå detta syfte. Vi riktar in oss på såväl belysning till hemmet som till offentliga miljöer.

Som ni kan se när ni bläddrar i våra kataloger eller på hemsidan så har vi även ett fantastiskt sortiment av dekorationsbelysning med inriktning på Jul.

Elsäkerhet har alltid varit en ledstjärna hos oss och man kan alltid, via märkningar, spåra en lampa som vi har tillverkat. En stor del av de Skandinaviska hushållen har en eller flera belysningar från Markslöjd och/eller LampGustaf. Vänd på lampan och titta efter på etiketten!

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen