Låg fraktkostnad till servicepoint 49:-

FAIRNET

Ägare Marie Moberg berättar:

Det är jättekul och inspirerande att få vara ”mamma” till FairNet!Att få tillverka bra produkter med funktion som ger kunden en glad stund vid stryktvätten har varit drivkraften genom åren med FairNet.

Jag och min tandläkarbror,Stefan var fascinerade av stryksystem och affärsidén att tillverka och marknadsföra riktigt bra strykutrustning till privatpersoner och människor som stryker på jobbet växte fram under 1999.

Jag som entreprenör och Stefan som finansiär och med teknisk begåvning blev en bra start för att starta tillverkning av ångstationer och bra strykbord i början av 2000.

Stefan och jag är båda två helylletypen med en ambitös läggning och företaget präglas av öppenhet, ärlighet och en medmänsklighet som vi alltid vill skall nå våra kunder via oss på Fairnet.

Vår vision är att alltid kunna stå rakryggad inför vår kund och bakom våra produkter. Du ska som kund hos oss veta att du inte kan hitta bättre produkter någonannastans och att du får support och hjälp även efter det att du har betalt din vara… Du som kund ger oss mat på bordet och du är viktig hela tiden

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen