Fri frakt på beställningar över 500 kr 

BRENNENSTUHL

Brennenstuhl står för kvalitet och innovation

brennenstuhl® står för kvalitet och innovation

Detta påstående har följt vårt familjeföretag i över 60 år i utvecklingen av nya produkter. Miljontals sålda produkter förbinder oss att ställa höga krav på design och funktion. Kvalitet och säkerhet kommer först. och internationellt. 

Vårt power strip-program presenterar sig unikt i variation, design och funktion. Från den vanliga trippeluttaget till den sofistikerade högteknologiska remsan med överspänningsskydd, automatisk funktion och andra intelligenta funktioner, uppfyller vi ett stort antal krav.

Den kabeltrumma program erbjuder rätt lösning för varje användning, vare sig för användning i hemmet eller på ett robust professionell drift. Som marknadsledare i många länder är detta en självklarhet för oss.

Inom belysningstekniken litar vi på LED-teknikens fascinerande egenskaper. Vårt LED-spotlight-program återspeglar den dynamiska utvecklingen inom detta område och erbjuder attraktiva nya lösningar inom design, energieffektivitet och livslängd.

Sol- och LED-teknik kompletterar varandra fantastiskt. Vi använder detta med våra LED-strålkastare i "plug and play" -format. Ljus för platser runt huset som inte har någon strömanslutning.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen