Låg fraktkostnad inom Sverige 59:-

 

 

 

 

 

 

 

Badrums fläktar

Pax fläktar - för att frisk luft alltid är bra.

Behöver jag ventilera?

När du monterar fläktar och ventiler från Pax så säkerställer du en luftomsättning i din bostad. På så vis kan du förhindra uppkomsten av fuktskador som ofta leder till dyra reparationer. Men framförallt så förbättrar du hälsan och välbefinnandet för de som bor i huset.

Dyrt?

Det kan bli väldigt dyrt att avstå från att ventilera. Hur högt värderar du t.ex. din egen och din familjs hälsa? Pax fläktar och ventiler kan ofta enkelt monteras i anslutning till redan befintliga ventilationskanaler, vilket i sin tur leder till låg installationskostnad. Både Pax Passad® och Pax Termic® har en försumbar energiförbrukning (4W). Med andra ord: en liten investering som gör stor nytta!

Hur märker jag konkret behov av Pax fläktar?

När du upplever att: • Det tar lång tid innan odören försvunnit efter toa-besöket. • Imman på badrumsspegeln dröjer sig kvar. • Det ständigt känns fuktigt och instängt i toa-/bad- och duschrum. • Imma ofta bildas på insidan av t.ex. sovrumsfönstret (tecken på dålig luftomsättning). • Det luktar unket och instängt i t.ex. sovrummet.

Pax fläktar och ventiler förebygger.

Genom att montera Pax fläktar i våtutrymmen och Pax tilluftsventiler i husets torra utrymmen, så grundläggs en luftomsättning som förebygger, och ofta förhindrar uppkomsten av problem som fuktskador, dålig lukt, allergier, trötthet och mögel. Montaget kan ofta göras i anslutning till tidigare befintliga ventilationskanaler, vilket medför låg installationskostnad. Med andra ord: En liten investering som gör stor nytta! Värmen i handdukstorkar bidrar till luftrörelsen i badrummet. Något som är viktigt inte minst på sommaren då luftfuktigheten är som högst och övrig värme vanligtvis är avslagen. En handdukstork i kombination med en aktiv ventilation bidrar till ett bra luftklimat. Bra både för dig och ditt hem.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen