Låg fraktkostnad inom Sverige 59:-

Led lampor

LED-Lampor, framtidens ljus!
LED-lampor ger ett glödlampsliknande, gnistrande ljus och passar därför perfekt för allmänbelysning och dekorativ belysning inom hotell- och restaurangbranschen, samt i hemmiljön.Den klara eller matta lampkolven passar utmärkt i kristallkronor, väggkandelabrar eller armaturer. Novallure är anpassad för samtliga befintliga armaturer med E14-sockel. Vi har hämtat tips och råd från kristallkronetillverkare och lagt fokus på att göra kristallkronans och armaturens design ännu bättre – inte bara när den är tänd utan även när den är släckt. Lamporna finns i klassiska, eleganta kolvformer och har en unik, iögonenfallande linsutformning. De ger vackert gnistrande, varmt ljus och minskar både energi- och underhållskostnaderna drastiskt.
LED – Energieffektiv belysning
LED (Light Emitting Diods) är idag en etablerad belysningsteknik med låg elförbrukning.
Fördelarna med LED är många, låg energiförbrukning, inget kvicksilver, låg värmeutveckling och en lång livslängd. Väljer du LED får du mer ljus för pengarna och en bättre miljö.
Fördelar
Kan ersätta traditionella glöd- och halogenlampor
Energieffektiv
Fri från UV & IR strålning
Fri från kvicksilver
Lång livslängd
Tänder direkt
Låg värmeutveckling
Exemplarisk för kalla miljöer
VAD GÅR ATT DIMMRA OCH VILKEN DIMMER SKALL MAN HA?
Att välja dimmer är idag inte en självklarhet. Du måste planera vilken typ av ljuskälla som sitter i din armatur som skall hängas i taket eller monteras på väggen. Här under har vi gjort en latmask på de tre enklaste typer av dimmers som finns på marknaden. Tänk också på att dimbara LED ljuskällor inte alltid är kompatibla med alla elektroniska dimmers.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen